Mit fog javasolni a nődoki, ha olyan panasszal megyek, hogyha megjön akkor nagyon, de nagyon fájdalmas, mindez megspékelve hasmenéssel és hányingerrel. Picit félek, mert nem voltam még. Erre valamilyen görcsoldó gyógyszert fog felírni?
Igen, az, hogy vényköteleset fog felírni az számomra triviális volt, mert az ilyen No-Spa, Algoflex M és társai nálam semmit se érnek...
Nem tudom miért, de amíg tizenéves voltam ezzel soha nem volt problémám, de az utóbbi években már egyre elviselhetetlenebb.
Már minek mentem volna?
24 éves kortól ajánlott a méhnyakrákszűrés.
Eddig Cataflamot szedtem, csak nem mindig tudtam szerezni és ha nem volt, akkor nagyon szenvedtem.
Ha nem bújsz ágyba senkivel, akkor sem 24 éves kortól ajánlott a nőgyógyászhoz járás, hanem 18 éves kortól. Főleg azért is, mert az éves vizsgálat nem csak rákszűrésből áll. Cisztáid, miómád, endometrózisod lehet szűzként is.
Ha csak vényköteles fájdalomcsillapító kell, azt felírhatja a háziorvosod is.
Ha a hormonális ok is érdekel, akkor endokrinológus.
A háziorvos is adhat beutalót.
A fizetésemet rá, hogy a nőgyógyász lerendez majd egy (a te problémádat csak tünetileg elnyomó) fogamzásgátlóval, és nem küld tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!