Kittikee33 kérdése:
Mekkor a harom honapos has? Látszik már? Mert három hónapja terhességi tüneteim vannak mellfeszülés/fájdalom meg szag érzékenység mindez ugy hogy a mensim megvolt már 4x ugyan úgy ahogy szokott. Szerintetek terhes lehetek?
Figyelt kérdés
2018. febr. 19. 18:13
2/9 anonim válasza:
Amúgy meg van egy egyszerű dolog: Úgy hívják terhességi teszt...
3/9 anonim válasza:
Ha rendesen menstruáltál, nem csak pár csepp barnás-rózsaszív volt, hanem rendes piros vér, akkor nem vagy terhes.
Változó, hogy kinek mikor kezd látszani, 3 hónaposan még nem feltétlenül.
De olyan egyszerű ezt ma kideríteni! Besétálsz a Rossmanba, DM-be vagy egy gyógyszertárba, és pár100 Ftért veszel egy tesztet...
Mellfeszülés sokaknak van terhesség nélkül is, pici hormonális egyensúlybillenés okozza. Kicsit figyelj az egészséges táplálkozásra, bő folyadékbevitelre, attól enyhülhet.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom..már teszteltem 2x negatív lett.
2018. febr. 19. 18:31
5/9 anonim válasza:
Akkor teljesen egyértelmű, hogy nem vagy terhes. Innentől nem értem, hogy miért kattogsz ezen...
Mellfeszülés csomó mindentől lehet, a szagokra meg szerintem csak jobban figyelsz, mint máskor.
Más tüneted is van?
6/9 A kérdező kommentje:
Az elején volt hányingerem kb 2hónapig meg szedültem es fajt a mellem akkor teszteltem ket kulondozo nap nrgativ lett mensim volt. Azutan puffadtam meg fajt a koldokom picit . utanna most a mellem feszul picit es a szagok irritalnak meg a hasam mintha nehezebb lenne. De lehet csak bebeszelem magamnak
2018. febr. 19. 18:37
7/9 anonim válasza:
Bebeszéled magadnak. Ha a teszt nem mutatja, akkor ez nem terhesség. Az idegeid nincsenek rendben.
8/9 A kérdező kommentje:
Lehet..
2018. febr. 20. 03:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!