Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem mentem időben nőgyógyászho...

Nem mentem időben nőgyógyászhoz HPV-vel (LSIL) lehet, hogy azóta jobban vagyok?

Figyelt kérdés

Jövőhétre van időpontom,csak már ideges vagyok.

Eddig is az voltam azért halasztottam. HPV 66-ot találtak a szervezetemben,a leleten ismeretlen kockázatú vírusként szerepelt. Emellett volt egy kis laphám elváltozás LSIL. Azóta nem voltam más férfival csak a párommal és mostanában vele sem volt sokszor alkalmunk, úgyhogy nem igazán élek szexuális életet. Javulhatott? Van ilyesmiről tapasztalatotok?

#HPV #HPV66
2019. jún. 11. 23:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagy javult, vagy romlott, ezt a rákszűrés mutatja meg. Ha ilyen van, akkor gyakrabban kell menni, nem ritkábban, mert lehet belőle méhnyakrák.
2019. jún. 12. 05:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Az LSIL viszafejlődhet, de romolhat is. Normálisan kellene szűrésre járni.
2019. jún. 12. 08:38
 3/3 anonim ***** válasza:
A hpv soha nem múlik el sajnos, hiába egy partnerrel vagy. Rendszeres szűréssel figyelni kell, ha romlik, akkor műteni fogják, hogy ne rákosodjon el. Nekem is műtötték, pedig én évente jártam szűrésre. Addig írd össze a kérdéseidet és tedd fel az orvosnak, mert az eredményed sok mindent befolyásol.
2019. jún. 12. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!