Szerintetek "illik" fizetni, ha ügyeleti időben megyek mindig ugyanahhoz a nőgyógyászhoz terhesgondozásra?
Nem, en biztos hogy nem fizetnek ezert.
Tb alapon jarsz terhesgondozasra, jol ertelmezem?
Nem maganrendelobe. Ott kellene fizetni.
Ha konkretan megkerdezed, hogy szulhetnel-e nala, azaz bemenne-e hozzad a korhazba mindent hatrahagyva, hogy levezesse a szulest, de tovabbra is tb alapon jarnal terhesgondozasra, akkor sem kellene szulesig fizetni. Csak szules utan a szulesztesert.
Ha igy megkerdezed es elvallal, akkor en a helyedben max neha vinnek neki egy-egy uveg bort, vagy valami hasonlo szimbolikus ajandekot. De ezt sem kellene.
Nem nem illik egyáltalán! miért is fizetnél, hisz nem a magánrendelőjében fogad, hanem akkor, amikor amúgy is dolgozik!
Ne szoktassátok már rá légyszi őket erre is!!!!Elég az, ha a szülés után tartják a markukat! (na mondjuk nekem tarthatnák estig is, akkor sem adnék az ügyeletes orvosnak egy fillért sem!)
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Eddig is ehhez a dokihoz jártam. A kórházba, mikor ő volt az ügyeletes. Nem fizetek neki, de néha olyan rosszul érzem magam pedig nem kéne. Csak nem tudom mások hogy csinálják és gondoltam lehet fizetnem kéne... amúgy aranyos doki nagyon nem látni rajta, hogy hiányolná a pénzelést. Sőt mikor anno terhesen adtam neki mindig olyan zavarban volt (ő is) de azért elfogadta :)
Már kétszer amúgy nála szültem. Mindkétszer megfogadtam, és mindkétszer pont ő volt az ügyeletes :) De most arra gondoltam, hogy terhesgondozásra hozzá megyek,de nem fizetek viszont szülni nála szeretnék. Arra megfogadnám....gondolom azt is minél hamarabb kéne...
Bocsi, hogy hosszú voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!