Így is elmenjek nőgyógyászhoz?
Sziasztok!
Múlt szerdán elkezdett viszketni a hüvelybemenetem, de nem gondoltam róla semmit, csak hogy túl szoros a nadrág (új nadrágot vettem fel), meg amúgy is előző nap borotváltam.
Aznap 1-2 alkalommal elég sok, színtelen, vízszerű folyadék jött a hüvelyemből.
Másnap szintén viszketett picit. Aznap lefeküdtem a barátommal, óvszerrel védekeztünk, ez szintén kicsit kellemetlen volt a vége felé, úgy éreztem, mintha kidörzsölődött volna a hüvelybemenetem. Használtunk síkosítót, de utána a zuhanyzás elmaradt, mert bealudtunk (tudom, ez hiba volt).
Másnap észrevettem, hogy darabos, szagtalan, "túrós" váladék van a hüvelybemenetemnél.
Szombaton és vasárnap ugyanez a probléma fennállt, túrós hüvelyváladék és pici viszketés.
Hüvelygombára gyanakodtam, kértem időpontot is nőgyógyászhoz,szerdán mennék.
Addig is, aloe vera levelet vágtam és bekentem vele esténként a viszkető részeket (péntek, szombat, vasárnap).
Mára úgy TŰNIK megszűnt a darabos folyás, ugyanakkor nagyon mimimális viszketést és érzékenységet még mindig érzek.
Fura nekem, elmúlhatott magától a dolog?
Így is érdemes elmennem nőgyógyászhoz, nem?
Köszönöm a válaszokat!:)
Igen, volt előjáték, szóval majd mondom a dokinak ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!