Menstruációs görcs?
Valakinek aki hasonló cipőben jár/járt, annak pár tanácsért iszonyúan hálás lennék.
Gyakorlatilag a menstruációs görcseim elviselhetetlenné váltak. Elso nap 8-10 oranyi massziv hanyas, hasmenes, gercinfajdalom, erős szúró érzés a petefeszkembe ,es olyan merteku gorcs, hogy üvöltve zokogva, a világomról nemtudva szenvedek . Pcosem van, viszont a nogyogyaszom szerint semmi koze a fajdalomhoz... flector, dolgit, rubophen, cataflam, nospa forte nem hasznal, forro viz nem segit, kuporgas kozben csak erosebb a fajdalom, majd bar kicsit enyhebben ugyan de a menstruacio osszes napjan fennallnak a tunetek. Ha esetleg tudnatok javasolni ra valami megoldast, hogyan tehetem kicsit elviselhetobbe, esetleg gyogyszert , mas hazi praktikat ami nektek bevallt. 23l
Ez dysmenorrhoea. Nem adtak eddig injekciót neked?
Én is endometriózisra tippeltem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!