Hogy függhet össze a dohányzás a menstruációs fájdalommal?
9 hónappal ezelőtt letettem a cigit. Addig borzalmas kínok közt telt el inden ciklusom, fájdalomcsillapító halmokat szedtem, egy-egy napra kiestem a munkából sokszor. Az első két nap a lakás elhagyása sem volt igazán opció. Borzasztó erős vérzésem volt és irgalmatlan görcseim.
Júliusban tettem le a cigit, szeptembertől fokozatosan javuló tendenciával azt tapasztaltam, hogy se görcseim nincsenek, se a vérzésem nem erős többé. Mára már nem is tartok itthon erre gyógyszert, sokkal kevesebb betét és tampon fogy és van, hogy a vérzésem első napján képes vagyok megfeledkezni arról, hogy egyáltalán megjött.
Hogy függ össze ez a javulás a dohányzással? Az érszűkítő hatás érvényesült, vagy micsoda?
Szeretném érteni, mi történt, megköszönöm, ha valaki leírja nekem (cikkeket kerestem erről, de nem találtam).
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!