Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Égő viszkető hólyagszerű...

Égő viszkető hólyagszerű kiütés a nemi szerven?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nemrég vettem észre hogy van 2 db kiütés a nagy ajkaimon. Viszket néha éget, és nem tudom mitől van. A nemi úton terjedő betegségeket (herpesz stb.)kizárom, mivel életemben egyetlen egy férfival volta, és hűségesek vagyunk egymáshoz.

Nőgyógyászhoz holnap kérek időpontot, de nem tudom mikorra kapok.

Szerintetek mi lehet a probléma?Gondoltam a hirtelen melegre, vagy a nem megfelelő fehérneműre.

(semmi más különösebb dolgot nem tapasztaltam.)

2019. jún. 6. 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy te hűséges vagy egy dolog. De bármi lehet bármit ő. Nyilvános vagy munkahelyi WC. Bármilyen vírus, baktérium, gomba. Millió helyről össze lehet szedni minden szart.
2019. jún. 6. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Bármitől....
2019. jún. 6. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Miota vagytok egyutt? Csak azert, mert attol h mist huseges, siman lehet h o hordoz olyan virust ami nala mar tunetmentes, de nalad nem.
2019. jún. 6. 22:11
 4/7 A kérdező kommentje:

3 éve vagyunk kapcsolatban, de biztos vagyok benne, hogy ő is hűséges.

Holnap kérek időpontot a nőgyógyászhoz.

Sehol nem ülök rá a wc-e tehát tényleg tanácstalan vagyok

2019. jún. 6. 22:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Ertem, nem arra celoztam h hutlen, csak h egy korabbi kapcsolatabol hozta e esetleg. Nem kell leulni a wcn sajnos h ilyesmit kapj. Nekem bakterialis fertozesem volt ugy, hogy akkor eppen jo ideje nem eltem nemi eletet es csak a mhelyemen ill otthon voltam kb 95%ban. 🤷‍♀️ Jobbulast!
2019. jún. 6. 22:53
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Remélem semmi komoly.

2019. jún. 7. 06:37
 7/7 A kérdező kommentje:

Végül kiderült hogy ekcéma.

Gyerekkorom óta szenvedek tőle és sajnos átterjedt az intim területekre is.

2019. jún. 25. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!