Arc és nyak epilálása után apró, piros, hólyagszerű/pattanásszerű kiütések?
Figyelt kérdés
Sajnos meg lettem áldva 1-2 sötétebb szőrszállal, amit epilátorral szedtem ki. Már máskor is lettek utána ilyen kis kipattogzások, de gyorsan elmúltak és nem voltak vészesek. Most viszont van néhány, ami elég nagy “hólyagnak” néz ki, és ha hozzáérek, vagy úgy fordítom a nyakam, akkor még fájnak is. Legjobban az zavar, hogy nagyon csúnyák. Tudjátok esetleg, hogy pontosan mi okozhatja ezt? Illetve van valami tippetek, hogy mivel tudnám gyorsabban elmúlasztani? Kenegetem alkoholos arclemosóval, illetve pattanások elleni arctisztítókkal próbáltam, de nem igazán használtak eddig. Tapasztalt más is ilyet? Karomon, lábamon nincs ilyen baj epilálás után.2019. ápr. 28. 22:32
1/1 anonim válasza:
Az epilálás utáni szőrtüszőgyulladás ellen a leghatékonyabb az egyszerű hintőpor. Rögtön az epilálás után hintőporozd be, ha szerencséd van egyáltalán nem jelentkeznek a kiütések. Ha mégis jelentkeznek hintőporozd tovább és nagyon hamar elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!