Mi lehet ez? Mit lehet még tenni? Fáj a torkom, nagyon apró hólyagszerű pöttyök a tenyeremen, és a talpamon.
A kezemen és a talpamon egy picivel sötétebb pöttyök jelentek meg, úgy viselkednek, mint a vízhólyagok (kilyukasztható ha olyan helyen van)
De ez lényegtelen, a legszörnyebb az egészben a torokfájás, vagy inkább szájfájás. Fáj a szám egy kis része, illetve a torkom. Leginkább akkor fáj, ha nyelek, lélegzéstől nem fáj, csakis ha megmozgatom valamiképp a számat, de akkor is van egy ''alapfájás'' ha nem mozgatom, néha iszok rá, akkor kicsit enyhül. Lehet, hogy kapcsolatba van az orrommal is valamelyest, mert mikor fújom az orromat, néha érzem, hogy a szám belső, fájó részét egy nagyon minimálisan irritálja. Már pár napja ilyen, és nem változik a gyógyszer ellenére sem, baloldalt jobban fáj.
Köszönöm a válaszokat! Jó hogy tudom a nevét, mert az orvos mást diagnosztizált.... Szerencsére rajtam nem jött ki annyira vészesen, mint ahogy utánaolvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!