Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit lehetne tenni? Miért fáj?

Mit lehetne tenni? Miért fáj?

Figyelt kérdés

Ha szexelünk a férjemmel és pl elélveztem és beteszi, akkor is fáj, maximum akkor nem, ha egy pózban csináljuk, de úgy nem lehet állandóan (bár úgy sem a legkellemesebb). Sajnos hiába vagyok nedves akkor is fáj....

Annyira sokszor olvasom itt, hogy egyes nők panaszkodnak, hogy a férjük nem alar velük annyiszor szexelni, irigy vagyok, mert ha arra gondolok, hogy szex rögtön összerándul a gyomrom, hogy inkább ne, mert nem esik jól. A hasamban azóta fáj, mióta szültem.

(Vággyal, érzéssel iránta nincs gond...)

Hova lehetne ezzel menni? Nőgyógyász nem hiszem hogy ezzel foglalkozik... meg sok gyógyszert kaptam mindig vmi fertőzésre, sose lettem jobban...

Már sírhatnékom van attól, ha látom, valaki mennyire szexelne a párjával, mert én is szeretném, ha jól esne...

2019. jún. 6. 14:48
 1/6 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy teljesen meggyógyultam szülés után. Előtte a fertőzésektől volt rossz, de akkor is 1 pózban nem fájt úgy...
2019. jún. 6. 14:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Valami oka van, menj el nőgyógyászhoz, megvizsgál és biztos lesz gyógyír a panaszodra.
2019. jún. 6. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:
A nőgyógyász mellett lehet, hogy nem ártana, ha egy szexuálpszichológust is felkeresnél, mert lehet, hogy pszichés dolog áll a háttérben. Az esetek többségében egyébként az utóbbi.
2019. jún. 6. 15:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szárad a hüvelyed vagy lehet, hogy már pszichésen begörcsölnek ott az izmok. Nem vagy változó korban? Nincs valami seb ott? Pl. herpes, szemölcs
2019. jún. 6. 15:39
 5/6 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok!
2019. jún. 6. 15:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez vaginizmusnak tűnik.
2019. jún. 6. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!