Mit lehetne tenni ezzel (orvos bevonása nélkül)?
Már lassan 3 hónapja próbálkozunk a párommal, azonban azt tapasztaltuk, hogy nagyon szűk vagyok, és ezért apránként haladunk. Az utóbbi időben azt éreztem, sikerülhet, mégis most más probléma jelentkezett.
Mi hüvely fali sérülése gyanakszunk az élénk színű vérből, azonban egyáltalán nem fáj, ha benyúl vagy próbálja bedugni. Már úgy jó 2 hete ez van, és eddig semmi ilyesmit nem tapasztaltunk. A vérzés hamar eláll, és utána sem szokott visszatérni.
Pihentetnünk kellene egy ideig, esetleg van valamilyen kenőcs, gyógyszer vény nélkül, amely erősítheti a hüvely falat, vagy erről mindenképpen orvost kell megkérdezni?
Hozzátenném, kb 3 hete antibiotikumot szedtem megfázásra, egy hónapja meg kúpot és kenőcsöt használtam gombás fertőzésre.
(Olvastam, hogy az antibiotikum is meggyengítheti a falat)
Én nem értem, ilyenkor miért nem rohansz orvoshoz, miért kell ezt a lehető legutolsó opcióként halogatni. Sokkal jobban tudja, hogy mi a bajod, mint mi így látatlanban, kenegetnéd, kísérletezgetnél (Atyaég, orvos jóváhagyása nélkül semmit nem kennék a hüvelyembe), ahelyett, hogy elmennél, és rövidre zárnád a bajodat. Így még lehet, többet ártasz, mint használsz.
Felnőtt ember vagy elvileg.
Orvos megmondja.
Hüvely fali sérülése gyulladás során iszonyat gyakori. És amiatt hiheted magad "szűknek" is. Közben anatómiailag átlagos vagy csak van egy gyulladásod ami miatt fájdalmas az egész és rá is zársz amit a pasid is érez (tapasztalat) Kezelted magad gombára közben kitudja mi bajod volt/van.
Még mindig azt mondom menj orvoshoz. Vagy valóban anatómiai bajod van, vagy ami valószínűbb vaginizmusod (a hüvely izmai akaratod ellenére összehúzódnak és fájdalmassá teszik vagy akár meg is akadályozzák a behatolást). Előbbit orvosilag, utóbbit (szexuál)pszichológussal tudod kezelni. De magától nem szokott az ilyesmi megoldódni.
Amúgy meg nem hiszem el, hogy téged nem zavar a szituáció. Ha valóban érdekelne az egészséged minden követ megmozgatnál, hogy kiderítsd mi bajod van. Egyáltalán nem normális, hogy hetente megpróbáltok dugni, neked fáj, hagyjátok, majd ismétlés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!