Mikor múlik el az áttöréses vérzés?
Figyelt kérdés
Mióta a Sensonette-t szedem, áttöréses vérzésem van (10. napja). Azt olvastam, a szervezetnek hozzá kell szoknia a homronváltozáshoz, ez lehet pár nap, pár hét, pár hónap. De hónapokig nem tarthat, az olyan, mintha minden nap menstruálnék. Addig a szeretkezést is redukálnunk kell.. Nincs valami megoldás?2010. júl. 8. 09:37
1/3 anonim válasza:
Sajnos nincs. Igazad van, így szokik hozzá a szervezeted. Nem mindig tart hónapokig, nyugi. Én is azt szedem, amit te, csak annak Lindynette 20 a neve. Nekem 1 hétig volt tőle barnázásom, aztán elmúlt. Légy türelemmel, neked is elmúlik.
2/3 anonim válasza:
Addig a szeretkezést is redukálnunk kell..
Mért kéne?:P
3/3 anonim válasza:
Várd ki nyugodtan amíg elmúlik.
Olyan sokáig ugysem tart el.
Nekem 5napig se tartott, de én Yasminelle-t szedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!