Áttöréses vérzés hogy "néz" ki?
Figyelt kérdés
Úgy értem, mennyire erős, vagy ez változó? Rózsaszín maszat lehet? Olyan érzés, mintha meg akarna jönni, de félidőben vagyok.2011. febr. 15. 17:24
1/6 anonim válasza:
Hát, amit én tapasztaltam, az nem rózsaszín volt, hanem ún. pecsételő. Ha meg akar jönni, akkor előfordul napokkal előtte a rózsaszínes váladék. Az áttöréses vérzés azonban normál színű, csak nagyon minimális.
2/6 anonim válasza:
Én is ma vagyok félidőben és nagyon minimális rózsaszínes, pirosas vérzésem volt, de annyira minimális, hogy csak pisilés után a wc papíron láttam. Ez normális :)
3/6 A kérdező kommentje:
Nálam sajnos nem, mert tabit szedek. A köztivérzés (ami neked van), az normális. Az enyém valószínűleg áttöréses, ami nem az. De mivel még sosem volt gondom a tabival x év alatt, nem is tudom, hogy tényleg az-e. De a tünetem az tényleg ugyanaz.
2011. febr. 18. 09:02
4/6 anonim válasza:
Én is fogamzásgátlót szedek és a nőgyógyász szerint ez normális.
5/6 anonim válasza:
Előtti és utolsó is én ugyanaz voltam :)
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam. Úgyis már csak kb. 3 hónapig akarom szedni.
2011. febr. 19. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!