Szerintetek kell a terhességtol tartanom?
Januárban volt egy abortuszom,azóta rendszeresen megvan a menszeszem, előző hónapban késett 1napot. Most pedig már 4vagy 5napja késik.
Ebben a hónapban elég sokat idegeskedtem. Erettsegizek,ami alapjabol stresszes.
Nem mozgok annyit, mint suli alatt.
Nem találkozom túl egészségesen sem az utóbbi időben.
Lecitin tablettát szedtem (amiről azt olvastam, hogy befolyásolhatja)
Illetve 2tanfolyamot csinálok érettségi mellett, és ezek miatt az anyagi helyzetem most elég rossz, és ezen is sokat kattogok, hogy hogyan tudnám megoldani minden segítség nélkül.
Allasajanlatot kaptam, de sokat próbálnak lebeszelni róla és ketsegeik vannak a főnököm iránt. Ez is bosszant hogy mot csináljak.
Illetve az időről nem is beszélve, hogy elég változó..
Rendszeres némi életét élek, nem védekezünk a párommal. De egyszer sem élvezett belém és elovaladeka nem szokott lenni.
Gyógyszert azért nem kezdtem meg szedni, mert nem találtam meg a Tökéletes új orvosom. Az enyém sajnos az intenzíven feküdt, mikor mentem volna hozzá.
Kérlek titeket nyugtassatok meg, hogy csak a jelenlegi helyzetem miatt késik. Nem szeretnék megegy abortuszon atesni
Ez nem mese kedves utolsó.
Az első abortuszom azért volt, mert menstruáció közben estem teherbe,ha ennyire fontos ez. És remélem a támadók tudják, hogy az óvszer is csak 60%ban véd!
És de.. Ezt mondta az orvosom. Emailban megkapta a labor eredményem, de ő cska a reszlegesre emlékezett és azt nyomtatta ki. Csütörtökön mentem volna, hogy adjon egy új laborra beutalot, de már nem volt.
Isten ments attól, Hogy az orvosra hivatkozzak, ez csak az igaz. Eddig pedig vártam volna, hogy hátha újra rendelni fog, és csak kisebb betegsége van (mostanában tudtam meg, hogy az intenzíven volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!