Lehet a terhessegtol?
Figyelt kérdés
Utobbi par hetben oke hogy kicsit budosebbnek erzem magam attol fuggetlen hogy rendszeresen tisztalkodom. De akarhanyszor atoltozom alulrol megcsap valami budos szag. Terhesseg elejen nem volt ilyen problemam, most az utobbi kb 2honapban tapasztalom, de semmifele tunetem nincs, mint pl viszketes, ego erzes vagy barmi. Rendszeresen borotvalkozom is mert nem szeretnem ha "bepallna":D mert azt hallottam hogy eros testszag lehet varandossag alatt, de az intimebb reszerol nem talaltam semmit hogy tunetek nelkul ez elofordulhat e.2018. márc. 1. 10:58
1/2 anonim válasza:
Biztosan valami fertőzés, terhesség alatt igen gyakori. Ne várd meg, míg tünetet okoz, mert az akár vetéléshez, koraszüléshez is vezethet. Irány a doki.
2/2 anonim válasza:
Menj orvoshoz, mert ez fertőzés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!