Terhessegtol vagy mastol lehet?
Most aggodom kicsit hatha elkaptam valamit. Karacsonyra csinaltam babgulyast, es attol kezdve hasmenesem van. Paromnak nincs semmi effajta problemaja. Gondoltam ra hatha elkaptam valamit. Lehet tulaggodom a helyzetet.. De nem is kifejezetten hasmenes mert nem vizszeru, viszont este alig aludtam mert felorankent-orankent szaladnom kellett. Az meg a masik hogy most van aki azt mondja szabad huvelyeseket enni terhesseg alatt, van aki azt hogy tiltott. Mi lehet az igazsag? 3.napja tart. Hanyos nem igazan vagyok. 2-3naponta estefelele ramjon a bokakolas es epphogy jon valami. Inkabb csak faradekonysag jellemzo.
13hetes vagyok.
Még nem terhes nőnek, sőt férfinak is lehet napokig tartó hányingere, rosszulléte, ha valami nem esett jól neki, vagy netán leterhelte a gyomrát. Viszont lehet akár egy vírusfertőzés is. Nem tudni.
Ha egyébként nem jellemző a terhességedre és nem is volt az, hogy hányós legyél, akkor nem gondolnám, hogy pont a 13. héten jött volna elő. De ki tudja?
Mindenesetre ne terheld tovább a gyomrodat, tehát diétázz kicsit és szedj probiotikumot, illetve pihenj sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!