Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem tudom feltenni a tampont,...

Nem tudom feltenni a tampont, pedig már remgetegszer próbáltam. Félek, mi lehet a baj? 17L

Figyelt kérdés

OB minit próbáltam többször is, amikor nagyon erős volt a vérzésem, de egyszerűen fáj, es megakad egy-két centi utan. Nem megy tovább, hiába eroltetem, valami ott nagyon szűk, és fáj. Mi lehet a gond?

Nagyon kellemetlenül érzem magam emiatt, félek valami súlyos, vagy azt olvastam, hogy vaginizmus is lehet. Emiatt tökre szorongok már, mi van ha egyszer barátom lesz, es nem fog belém férni mert még egy nyomorult mini tampon is épphogy 2 centire megy be.

Anyának nem merek erről szólni, nem szoktunk ilyenekről beszélni, nem ilyen a kapcsolatunk...

Most lesz osztállyal strandolás, és más lányok akik menstrualnak épp mind tamponozni fognak, en meg majd ülök a medence szélén kínosan :( olyan kellemetlen az egész, es valamiért szégyellem is. Mit gondoltok? Mit tegyek? Nagy gond lehet?

2019. jún. 2. 22:51
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok, koszi a válaszokat ☺️ sikerült azóta, rossz felé toltam. Kicsit hátrafele kellett. Viszont annak ellenére, hogy felment a tampon teljesen, meg az ujjam is egy kicsit, egy csöppet kényelmetlen volt az egész, de tovább tolni már nem tudtam :/ mindenesetre a vaginizmust kizárhatom azt hiszem:D

Es köszi tényleg, a kitapogatos ötlet is nagyon jo.

2019. jún. 11. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!