Ez hüvelygomba, és hogy tudom itthon enyhíteni?
Nődokihoz 3 hét múlva kaptam csak időpontot...
Hétvége óta viszketek odalent, és enyhén darabos folyásom van, szagom egyáltalán semmi. Hétfőn vettem egy Canestent, hála istennek nagyon hamar enyhítette a viszketést. Hétfőn és kedden kentem be háromszor, szerdán és tegnap már csak egyszer. Azt gondoltam, elmúlt, tegnap szexeltem a barátommal (gumiban!!!), és sajnos ma megint viszket és fáj, nagyon megduzzadtam (buta voltam, és későn olvastam utána, hogy azért nem múlik el ilyen hamar). Ma megint elkezdtem kenni, most már napi háromszor fogom, de ha nem enyhül vasárnapig, szerzek be hüvelytablettát is. Egyébként nem tudom, mitől lehet. :( A barátommal mindig gumival védekezünk. Utóbbi időben elég sok élesztős kaját ettem, arra gondoltam, talán ettől.
Tehát a kérdés: van bárkinek bevált praktikája, mint kiegészítő megoldás krém és esetleg tabletta mellé? Teafaolajat próbáltam, nem segített egyáltalán, olvastam még kamillás ülőfürdőről meg joghurttal való kenegetésről. Köszönöm a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!