Gyno pevaryl hüvelykúpból hány db-öt használjak hogy elmuljon a hüvely gomba?
Tisztán emlekszem hogy az orvos azt mondta hogy “elég 3 db kúp belőle “
De a recepten két doboz kúp volt És most ez eléggé megtévesztett
Vagy hívjam fel a rendelőt?
Lehet hogy egyszerre értette :D
Jó persze, igazad van! Izléstelen, troll válasz, elrondom vele az amúgy méltán komoly kérdésed. ...de elvileg mondta az orvos az adagot. Eleve 3 kúp van egy dobozban. Van betegtájékoztató is, ami ezen része így szól: "A készítmény szokásos adagja: 3 egymást követő napon, lefekvéskor fekvő helyzetben 1 hüvelykúpot kell felvezetni a hüvely hátsó faláig, amilyen magasan csak lehet. Utána célszerű 10-15 percig háton fekve maradni. Ez idő alatt a hüvelykúp elfolyósodik és eloszlik a hüvely belső felületén. " 2 doboz? biztos azért, ha egy kúra nem lenne elég
...és mindez a Te kezedben van, veled történik. Pasi vagyok, most hallok erről a szerről először, mégis 2 perc volt megnézni
Nyilván nem olvastad el a kérdést rendesen
Azt mondta a doki hogy 3 kúp elég
Viszont a recepten 2 doboznyi van ami 6 db
És egyáltalán nem mindegy hogy 3 vagy 6 ot használjak
Valamint nőkhöz címeztem a kérdésem akik használtak már ilyet , Kivéve ha Nőgyógyász vagy de azt igen kétlem
Első 3 nap eltolod az első dobozt. Kihagysz 1-2 napot, ha nem szünt meg a panasz, ráismételsz, ennyi. Nem bonyolult. Megelőlegezte a doki, hogy vélhetőleg elég az első 3, de ha mégse, nem kell visszamenni
...de hívd fel
Koszi a válaszokat
Igen vettem gynodlort is
Csak nyilván örülnek nagyon ha 3 elég lenne mert ez a sok kúp már elegem van belőle :(
Ha mondjuk a 3. Kúp után megszűnnek a panaszaim egyébként
Pénteken használom el a harmadik kupot akkor szombaton már tegyem is fel a gynoflor ph helyreallitot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!