Nem merek fogamzásgátlót szedni mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most vagyok 31 éves de még soha életembe nem szedtem fogamzásgátló tablettát most akarom elkezdeni de egy kicsit tartok tőle. Sok rosszat olvastam ezekről a gyógyszerekről és félek,hogy ha elkezdem szedni valami komolyabb bajom lesz tőle. Már voltam vizsgálaton és az orvos a Jangee tablettát írta fel nekem mert mondtam neki is,hogy szeretnék gyógyszert szedni. Én mindig is az óvszer mellett voltam szerintem az a legjobb védekezési módszer. A nem kívánt terhességtől is megvéd és a nemi betegségtől de viszont a párom azt meg nem szereti ő is mondta hogy inkább kezdjem el szedni a gyógyszert. Édesanyám is éveken keresztül szedett fogamzásgátlót és semmi baja nem volt tőle. Nektek mik a tapasztalatitok? Kezdjem el szedni én is? Nem lesz tőle semmi bajom?2019. máj. 27. 13:09
21/21 anonim válasza:
Hát ja. ahogy az is hogy basszátok át egymás fejét, vagy védekezés helyett hogy mész abortuszra.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!