Nem merek fogamzásgátlót szedni mit tegyek?
Volt vizsgálat a gyógyszer felírása előtt, tehát a dokid pontosan tudja hogy ez a neked, szervezetednek való gyógyszer.
Kezd csak el szedni, ahogy az orvosod mondta, a betegtájékoztatóban előírtakat tarsd be és semmi baj nem lesz.
Én is a Jangeet szedem már 8 éve, (bár volt 3 év szünet, mert közben gyermekem is született), az ég világon semmi bajom nincs, se hízás, se trombózis, se nem kívánt terhesség.
A nemibetegség részéhez nem tudok hozzá szólni, legalábbis nem értem. Párkapcsolatban élsz, ha egyikőtök se megy félre, miért lennél nemi beteg??
Jangee-t szedek 2 és fél éve. Semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam eddig. Kevesebb a vérzésem, és nem görcsölök annyira. Nem híztam tőle. Semmi negatívat nem tudok róla mondani, viszont mindenkire máshogy hat.
Nem kötelező szedned csak azért mert a párod nem szereti az óvszert. Ha nem szeretnéd vagy tartasz tőle akkor ne szedd.
24N
Semmi bajod nem lesz tőle, ha a doki normális vizsgálatra küldött előtte.
Annyi hogy nekem, amikor az első levelet szedtem, volt egy pici köztes vérzés, onnantól kezdve 4 évig szedtem, minden rendben volt, amikor eldöntöttük hogy jöhet a gyerek, a harmadik próbálkozós hónapban összejött, szóval nekem nincs panaszom a tablettára.
Viszont, anyukám is ezt szedte, ő trombózisos lett, bár ő cigizik, és a tájékoztatóban ott van hogy nem lehet, gondolom ezért volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!