Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem merek fogamzásgátlót...

Nem merek fogamzásgátlót szedni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most vagyok 31 éves de még soha életembe nem szedtem fogamzásgátló tablettát most akarom elkezdeni de egy kicsit tartok tőle. Sok rosszat olvastam ezekről a gyógyszerekről és félek,hogy ha elkezdem szedni valami komolyabb bajom lesz tőle. Már voltam vizsgálaton és az orvos a Jangee tablettát írta fel nekem mert mondtam neki is,hogy szeretnék gyógyszert szedni. Én mindig is az óvszer mellett voltam szerintem az a legjobb védekezési módszer. A nem kívánt terhességtől is megvéd és a nemi betegségtől de viszont a párom azt meg nem szereti ő is mondta hogy inkább kezdjem el szedni a gyógyszert. Édesanyám is éveken keresztül szedett fogamzásgátlót és semmi baja nem volt tőle. Nektek mik a tapasztalatitok? Kezdjem el szedni én is? Nem lesz tőle semmi bajom?
2019. máj. 27. 13:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Vagyis a kérdésben azt írod hogy azt szeretné hogy szedd a gyógyszert, majd lejjebb azt, hogy gyereket szeretne de te nem. Ez nagyon zavaros.
2019. máj. 27. 13:47
 12/21 A kérdező kommentje:
10 es kettőnk között sok dolog nem oké és annak is megvan az oka,hogy miért akarok gyógyszert szedni.Bajom csak nem lesz tőle megpróbálom aztán lesz ami lesz.
2019. máj. 27. 13:49
 13/21 anonim ***** válasza:
44%
Hála Istennek, egyre több az olyan nődoki, akik kifejezetten LEBESZÉLNEK a fogamzásgátlóról. Én 6 évig szedtem, a májamat majdnem tönkretette és utána, ahogy abbahagytam lett az endometriózis. Sok nő nem tudja, de a meddőség egyik forrása. Van pesszárium, spirál, ha bírod ezeket, de tényleg az lenne a legjobb, ha a férfi védekezne.
2019. máj. 27. 15:59
 14/21 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom én nem akarok felrakatni semmit amúgy sem akarok gyereket soha az nem gond ha meddő leszek tőle.
2019. máj. 27. 16:06
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
És a pasid tudja hogy soha nem akarsz gyereket? Mert ha nem, te se játszol tisztességesen. Minek vagytok együtt ha ennyire különböző dolgot akartok?
2019. máj. 27. 16:12
 16/21 A kérdező kommentje:
Ő ezt nagyon is jól tudja hogy nem akarok gyereket már kezdettől fogva tudta.
2019. máj. 27. 16:24
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg a nem akarja az óvszert kifogás, hogy hátha felcsinál nélküle. Vagyis leszarja mit akarsz, és rád akarja erőszakolni hogy szülj. Miért is vagy még vele?
2019. máj. 27. 16:26
 18/21 A kérdező kommentje:
Jó legyen bevallom az igazat én már egyszer teherbe estem tőle de elvetettem a gyereket mert nem akartam ő meg igen.
2019. máj. 27. 16:30
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Totál nem vagytok egymáshoz valók. Minek lopjátok egymás idejét, áruld már el?
2019. máj. 27. 16:51
 20/21 A kérdező kommentje:
Bocs de ez a mi magánügyünk.
2019. máj. 27. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!