Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mire utalnak ezek a tünetek?

Mire utalnak ezek a tünetek?

Figyelt kérdés

Amúgy sem szeretem túlságosan ezt az időszakot de egy jó ideje vannak ezek a problémáim.

Menstruációm alatt illetve sokszor előtte fáj a fejem eléggé elviselhetetlenül.Nem túl sűrűn fáj de akkor szinte mindig.

Ezen kivül még idegesség,hőhullámok,falásrohamok,pár nappal előtte hányingerem van.

Kb előtte egy héttel nemi vágy hiánya.

Nem vagyok már tizenéves,36 éves vagyok.

Már herotom van a menszeszemtől,egyenes utálom ezt a pár napot.

Valami tipp esetleg?

2019. máj. 5. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezek teljesen normális és természetes tünetei a korai klimaxnak. Ahogy írod te is, nem vagy már fiatal 20 éves, lassan fel kell készülni az "öreg" korra, tulajdonképp ennyit élt az ember régen, csak a mai modern világban kitolják a nők életét egészen akár 80-90 éves korukig.

Meg kell békélni ezzel.

Itt van pár nyugdíjas otthon, ahova be tudsz jelentkezni.

[link]

2019. máj. 5. 20:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Tudod hogy ezek lehetnek a fogamzásgátlótól is?
2019. máj. 5. 20:07
 3/6 anonim ***** válasza:
..ja akciós a tescóban az ásd el magad felszerelés ..36 évesen.. neb4ssz4t0k már f3l..
2019. máj. 5. 20:09
 4/6 A kérdező kommentje:

Atyaég...

Mindenre gondoltam de ennyi agyhalott válaszra nem.

Fogamzásgátlót nem szedek!

2019. máj. 5. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezek lehetnek mind a menstruáció miatt. Anyának is szokott fájni a feje mikor megvan neki. Volt olyan ismerősöm akinek hányingere volt. De ha ennyire zavar akkor menj el és vizsgáltasd ki magad. Lehet valami hormon problémák.
2019. máj. 6. 11:13
 6/6 anonim ***** válasza:

PMS nem lehet?

Nekem is hasonló tüneteim vannak menstruáció előtt, falasrohamok, idegbeteg vagyok, stb.

Vannak vitaminok a PMS tüneteinek enyhítésére, én mondjuk nem szedek, kibírom, meg a környezetem is engem.:)

De olvass utána, ha gondolod!

2019. máj. 6. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!