Ezek a labor értékek és tünetek pcos-re utalnak?
A menzeszem 4. Napján vettek tőlem vért.
Lh:13.10
Fsh: 7.6
Ösztradiol: 255
Tesztoszteron: 1.460
Prolactin:293
Th:1.120
Dhea-s:11
A menzeszem rettentően rendszertelen. 2 hónapig nem volt semmi, most meg volt egy 16 napos gyenge, barnás cucc, 3 nap pihi és most megint 12 napja tart ugyan ez a csekély mennyiségű barnás cucc. Hőhullámaim vannak gyakran. Képes vagyok 22 fokba megsülni, holott világ életemben eddig fagyos voltam.
Voltam ultrahangon, ott egy bizonyos ördögi kört emlegetett a doki, rengeteg éretlen kis tüszőm volt.
20 éves vagyok és a későbbiek folyamán nagyon szeretnék babát.
Szia
A pco nak egyèb sok màs tünete is van.
Pl: az arc szőrösödèse az àllon ès a bajusznàl.
Hìzàs, gyenge haj...pattanàsos bőr, cysztàk a petefèszekbe, meddőssèg.
Ezt orvossal kellene megbeszèlned, de ne hagyd magad leràzni, engem fèlrekezeltek èvekig, azt mondtàk pco van ès most kiderült hogy pajzsmirigy alulműködès.
Amùgy lehet hogy pco van a hasadnàl lèvő szőr miatt, ez elèg gyanùs, menj el egy jò endokrinològushoz, ha ez az orvos nem tàjèkoztat megfelelően.
Minden jòt
Milyen vérvételre küldött el?
Miért kell 3 hétig várni? Gondolom ilyen gyorsan csak magán laborban tudták levenni a vért, mert sztk-s alapon ilyen gyorsan nem csinálnak ilyet. Magánban meg a legtöbb vizsgálat 24 óra alatt megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!