Kamasz, tampon?
Figyelt kérdés
Ti rábeszélnétek a 13 éves lányotokat a tampon használatára, ha nemrég kezdett el menstruálni? Én csak 16 évesen "fedeztem fel" a tampont, és nekem nagy megváltás volt, főleg hogy sportoltam is, és lehetett vele strandolni, nyaraláskor sem volt gond. Kb. 25 éve nem használtam betétet. Persze most kezdetben betétet vettünk, míg meg nem szokja az egészet, de szerintem a későbbiekben neki is kényelmes lenne. Beszéltünk róla, de egyelőre bizonytalan. Mivel ilyen fiatalon még nem használtam, ezért nem tudom, hogy jó megoldás-e.2019. ápr. 29. 19:04
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor kipróbálom a kelyhet, egyébként ő is említette, mert nagyon környezettudatos, de az még tényleg nem neki való.
2019. ápr. 30. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!