Lányok, ti hány évesen használtatok először tampont?
Már egy éve megvan a menstruációm, és elég sok a vérzésem. Járok tornázni is, és akkor állandóan idegeskedek, hogy nem-e ázok át. Gondoltam, hogy tampont használnék ilyenkor, de félek tőle. Ti mit ajánlotok?
14/l
És?! Nem volt kedve visszakeresni. Válaszolj neki, vagy ne írj semmit!
Am ne félj tőle! Elsőre bénázni fog, nekem is kábé öt-tíz perc volt, mire felment. Elsőre kis gyomor is kell hozzá :-D
Aztán az első tamponos havizás végére már egészen belejössz, egy-két alkalom után pedig vcsukott szemmel tíz másodperc alatt cseréled. :-D Nekem is most éppen megvan, ma suliban is szünetben pikk-pakk cseréltem egyet, kézfertőtlenítéssel volt az egész egy perc, még egy cigi is belefért utána xD
Tanulmányozd át a papírját, kérj tanácsot anyudtól/nővéredtől/bnőtől. Akár tőlem is személyesen (privibe). Minden lány meg tudja tanulni, hidd el! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!