Hányadik menstruáció alkalmával használtatok először tampont? És hány évesek voltatok?
Nekem nem tiltották a szüleim, mivel ez egy normális dolog és nem kortól függ.
Az elejétöl, 12 éves voltam.
12 éves korom óta menstruálok, de csak 16 évesen használtam először, mert nyaralni mentünk mikor megjött. Nem anyu ajánlotta, én szerettem volna kipróbálni. Azóta is csak akkor használom ha strandolok vagy már picit kényelmetlennek találom a betétet.
20/L
:DKereken a 250. alkalmával.Közel 35évesen.Egész idáig sikerült elkerülni,de most épp akkor jött meg mikor leértem a Balcsira.Gondoltam hamár így alakult,csak ráfanyarodok,nem hagyom ki ezért a fürdést.
Viszont ezután is inkább maradok a betétnél amikor csak lehet.Nem volt vele semmi gond,de mégis inkább a betét.
15 éves koromban használtam először, saját döntésemből.
igaziból anya nem tiltotta, csak előtte így irtóztam attól, h használjam, de azóta arra esküszök.
18/L
Nekem ajánlotta anyum mivel ő is azt használ.Először nagyon tartottam tőle,de mivel nem voltunk itthon hanem rokonoknál így még kikellett bírnom 2 napig és betéttel nem volt kényelmes.Ez egy hete volt. :)
Amúgy 12 vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!