Hányadik menstruáció alkalmával használtatok először tampont? És hány évesek voltatok?
Nekem 12 éves koromban jött meg,most 14 vagyok, amúgy anyum mondta hogy próbáljam ki de nem tudom miért de valahogy nem merem.Mindig amikor elhatározom magam és odáig jutnék hogy na akkor felhelyezem, mindig meghátrálok. :S:S
De látom mások is vártak vele egy ideig. :)
Így kicsit nyugodtabb vagyok, mert azt hittem velem van a baj.
Az első pár menstruációnál szerintem még maradjatok a betétnél, amíg ki nem tapasztaljátok, hogy mennyi jön, meddig jön, hogyan kell cserélned.
A tamponhoz amúgy is sokkal több körültekintés és higiéniai tennivaló kell.
2008 aug.ban jött meg,és 2009 jan.-ban próbáltam ki előszőr. nekünk mindig is volt itthon,anyum és tesóm se bírja, de "vészhelyzet" esetére anya tartott itthon. mindig fujjogtak,hogy az milyen rossz. én már nagyon utáltam az érzést,hogy folyik belőlem..:S egyedül voltam itthon,kipróbáltam,mikor anyu hazajött mondtam neki,és hogy én azt szeretném használni. kicsit meglepődöttnek tűnt,de ez egy természetes dolog,úgy van vele,ha nekem így kényelmes akkor használjam. én amugy kb ennyi idő alatt szoktam meg h ez van,minden nőnél ez a normális. azóta is azt használom. fürödni még nem fürödtem vele.
13,5 éves voltam mikor kipróbáltam.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!