Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet a melleimnek ettől...

Lehet a melleimnek ettől baja? Lányok!

Figyelt kérdés
Ha strandon, uszodában, vízbe ugrok, akkor a melleimet nagyon megcsapja a víz. Pedig sajna nem nagyok. Ti hogy vagytok ezzel? Lehet ettől a késöbbiekben bajom?
2010. júl. 4. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne hasast ugorj vagy ne ugrálj annyit, hosszútávon tényleg árthat.
2010. júl. 4. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:

ha fájdalmasan megüti a víz, akkor biztos, hogy nem használ.

de mi a jóistennek ugrálsz? az amúgy is olyan snassz, sokkal elegánsabb, nőcisebb besétálni vagy beszaladni a vízbe.

2010. júl. 4. 22:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát vagy cirka 13 éves a kérdező és nonstop hasast ugrál vagy 120E-s mellei vannak és a seggesnél arcul csapják a tejcsárdái. Lehet tippelni.

Amúgy meg nem tudom mi a fenéért kell ugrálni annnyit, hogy fájjon bármid is tőle...

2010. júl. 4. 22:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok lány, de annyit már tudok a biológiáról, hogy a fájdalomérzet azért fejlődött ki az élőlényekben, hogy elkerüljék a veszélyt. Ha nem fájna semmi, akkor nem tudnánk, hogy mit nem szabad csinálni. Hasast ugrani biztosan nem egészséges. Ha nem tudsz rendesen fejest ugrani, akkor ugorjál talpast vagy "bombát".
2010. júl. 5. 07:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 13 éves (29 vagyok), hanem a 7 éves kislányom akarja, hogy ugorjak vele (nem saját szórakozásomból), egymást kezét fogva, stb. Meg még úszni nem tud rendesen, így olyen vizekben ahol nem ér le a lába, főleg azt akarja, hogy együtt játszunk.
2010. júl. 5. 09:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor ugorjatok talpast, tökéletes egy hétévesnek, és nem káros az egészségre. Vagy pedig tanítsd meg rendesen fejest ugrani, de hívd fel a figyelmét, hogy csak elég mély vízbe szabad így ugrania!
2010. júl. 5. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!