A nők nagy része valóban nemi erőszakként éli meg a nőgyógyászati vizsgálatot?
Sose voltam korábban, egy hét múlva megyek. Nincs panaszom, csak ellenőrzés, mert ideje a koromból kifolyólag.
Amikor anyukámat kérdeztem, mennyire vészes, azt mondta, kibírható, a vizsgálat maximum 5 perc, az egész a beszélgetéssel, öltözködéssel együtt 15, aztán kész, és egy évig nem kell menni. Szerinte egy foghúzás sokkal rosszabb (nekem is húztak már).
Viszont elolvastam pár véleményt itt az oldalon is (utólag már bánom, nem kellett volna) és teljesen megijesztettek az olyan válaszok, hogy a nők nagy része ezt nemi erőszaknak éli meg, felesleges, ha eltekintünk attól, hogy ez egy vizsgálat, semmiben sem különbözik a molesztálástól, illetve sokan írták, pánikrohamot kaptak közben/utána, sírva jöttek ki az orvostól, évek óta a környékre sem mennek, napokig nem tudnak aludni időpont előtt, és sírógörcseik vannak.
Józan ésszel belegondolva, muszáj mennem, hisz ha nem megyek, akkor egyszer csak baj lesz, aztán járhatok hetente.
Viszont ezeket a kommenteket olvasva már rendesen félek.
Na ilyen lököttet mint ez az utolsó...
Gyanítom, hogy egy kamasz lehet, aki a nyálát csorgatja itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!