Lányok, nektek mennyi és milyen a méhnyak nyákotok?
A nyálka, ami alapból is folyni szokott a punciból pici mennyiségben. Mikor milyen mennyiségben, és milyen az állaga, színe?
Szedtek fogamzásgátlót? Korotokat is leírnátok?
Nos, nem tudom, hogy pontosan hogy határozzam meg, mert erre így nincs külön mértékegység, normál mennyiségűnek érzem, általában átlátszó, esetenként enyhén fehéres, szagtalan. Az állaga a ciklusomtól függően változik.
Ez egy jó videó a témában: https://www.youtube.com/watch?v=Ko6zUGZqrJA
Nem szedek fogamzásgátlót, és szerintem soha nem is fogok, mert ha lesz egy párkapcsolatom, akkor inkább rászánom a pénzt, időt és energiát és elmegyek egy termékenységtudat tanfolyamra, nem akarom hormonokkal bombázni a testemet.
A mennyisége elenyésző jelenleg, míg nem szedtem foggátlót, akkor jóval több volt (pláne peteérés idején). 28N
A második válaszolónak meg csupán annyit: nem kell kezelésekre járni, húzzon gumit a csávó, ha nem akarsz foggátlót szedni, aztán meg van oldva a dolog. Ennyire egyszerű. :-)
Nekem az átlagnál kissé több, az állaga és a színe meg olyan "normális".
24N
Húzgáljon gumit élete végéig a búbánat. Előbb mondanék le a szexről, mint hogy gumiban kelljen csinálnom. Nem mindenki számára opció, nálam például az óvszerhasználat (igen, a latexmentes is) vérzést és brutál fájdalmakat okoz.
"vérzést és brutál fájdalmakat okoz."
Akkor vizsgáltasd ki magad, mert ez nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!