Milyen fájdalom csillapítót használtok menstruációkor?
Figyelt kérdés
Algo flex M-et használok de sajnos a napi adag amit bevehetek az kevés. Azt hiszem egy nap max kettőt vehetek be de az nagyon kevés mert nem hat annyi ideig.
16 éves vagyok és ez az előírt menniség de nagyon kevés és így az egész napot átszenvedem mert nagyon fáj a hasam.
2019. márc. 29. 10:00
1/19 anonim válasza:
Én Nospa-t vettem be mindig ha fájt vagy görcsölt a hasam és az nekem mindig bevált pedig egy évben max 2x fordul elő ilyen de akkor nagyon görcsöl.. A többi hónapba semmi :)
20/L
2/19 anonim válasza:
A sima fájdalomcsillapítók be szoktak válni. Pl panadol. Volt, hogy kombinaltam nospaval is.
3/19 anonim válasza:
Az algoflex-m nekem sem segített, viszont a forte igen
4/19 anonim válasza:
Próbáld ki a nurofent, vagy cataflam dőlő rapid. Nekem ezek váltak be. :)
6/19 anonim válasza:
Advil Ultra Forte + NoSpa Forte
7/19 anonim válasza:
Érdekes, hogy nekem sem segített az Algoflex M, viszont a sima algoflex meg teljesen elmulasztja :P
8/19 anonim válasza:
Ibumax 800 mg csak ez használ.
9/19 anonim válasza:
Cataflam. Semmi más nem segít.
10/19 anonim válasza:
Sima Algoflex, (nem az M) ha nagyon muszáj. Viszont én nem vagyok annak a híve hogy egyből gyógyszert vegyek be. Van egy meleg vizes tömlőm, azt szoktam a hasamra tenni, persze ez csak akkor működik ha otthon vagyok. Sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!