Ülőfürdő menstruációkor?
Úgy tudom hogy nem szabad kádba ülni amikor megvan mert vérbőséget okoz.
Nagyon erősen szoktam menstruálni, ha a 3 napon keresztül minden nap kádban fürdenék akkor nem “ürülne” hamarabb? Nem tudom hogy ez egészséges-e, de egyszer amikor 2-3 napon keresztül zuhanyzásnál a hasamra engedtem a forró vizet, gyorsabban folyt és a 7 napot lerövíditettem 4-5-re.
Én a kezdetektől fogva akkor is ülőfürdőzök ha megvan és még sosem volt semmi bajom tőle. Olyankor főleg jó amikor egy picit fáj is a hasam.
25N
A saját kàdadban,amit takarítasz domestosszal legalàbb 2 hetente,mi a pikula bajt szednél őssze???
36 éves vagyok. Mindig ülőfürdőztem,soha egy fertőzésem még nem volt!!!
De csak otthon. Ja,és mosom a kádat :)
"En nem szivesen ulok bele a kadba mikor menstrualok, nem szeretnek verben furdeni..."
Taps! Áruld már el, hol laksz te, hogy neked a vízcsapból vér folyik? :-O
Sportolj Kérdező! Sokaktól hallottam már, hogy így "hamarabb" túl vannak a menstruáción, mint általában.
Nekem olyan erős görcseim szoktak lenni, hogy tudatosan engedem a kád forró vizet, amikor érzem, hogy kezdődik. Csak így tudok ellazulni, néhány bogyó és forró víz, van hogy 1-2 órán át ki sem tudok szállni. Sosem volt semmi bajom, 3 napnál tovább sosem tartott
24/N
ez nem túl környezetbarát megoldás, folyatni a sok melegvizet.
Nekem enyhén fájdalmas és nagyon nagyon erős volt az elmúlt fél évben. lassan 1,5 hónapja újra rendszeres az aerobic, spinning és a tánc, tegnap megjött, kicsit érzem, a vérzés mennyisége pedig normális, az előző hónaphoz képest, rendesen keveslem :D
Szóval rendszeres sport tényleg megoldásnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!