Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hónapok óta sehol a menstruáció?

Hónapok óta sehol a menstruáció?

Figyelt kérdés

3 hónapja egyáltalán nem jött meg a menstruációm,utoljára karácsony előtt.

Régebben diagnosztizáltak nálam pcos-t(5 éve),akkor volt így utoljára. Akkor még csak 19 voltam.

Gyógyszert nem adott a doki,diétával és sporttal szépen beállt.

Most egy éve nem voltam már konrollon,koltozés stb miatt ,több édességet ettem,sportolást abbahagytam.

Most kértem időpontot a dokihoz,2 hét múlvára kaptam.

Lehet az oka az,hogy ismét előállt a menstruáció hiányt mint tünet a PCOS-nál?

Terhesség nem lehet,mivel bár élek nemi életet,óvszerrel védelezünk,nem sérült soha ,na megy ugye azért 3.hónapban már biztos megérezném...

Valami vélemény? Járt hasonlóan valaki?

24N

2019. márc. 27. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért én egy terhességi tesztet biztos ami biztos csináltatnék...
2019. márc. 27. 22:22
 2/3 anonim ***** válasza:
A pcos-ből nem lehet meggyógyulni, max kordában tartható folyamatos odafigyeléssel. Vigyázz vele, mert nagyon könnyen eljuthatsz odáig, hogy amikor meg már akarsz gyereket kínkeservesen jön csak össze. Tudom mit beszélek, mivel mi épp itt tartunk. Lombik előtt.
2019. márc. 28. 00:41
 3/3 anonim válasza:
Hasonló szituáció állt elő nálam is. Én azt vettem észre, hogyha fogyok/hízok, akkor szokott késni. Mostanában sajnos nekem sem volt időm mozogni sokat, meg a diétát sem tartottam annyira és majdnem 3 hónapja késik nekem is. Én csináltam azért terhességi tesztet,többet is, hogy kizárható legyen. Negatív volt mindegyik. Így most várakozom, de szerintem ha pár héten belül nem jön meg, felkeresem az orvosom, valószínűleg neked is ő majd tud valami okosabbat mondani.
2019. ápr. 4. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!