A 12 éves lányom tampont akar használni. Engedjem neki?
Miért ne?
Vagy jobb ha mindent összevérez?
Első pár alkalommal inkább a betétet szorgalmaznám, jobban megismeri úgy a vérzését, erősségét, stb. De utána, persze normálisan elmondva, mire figyeljen, természetesen engedném. Ha nem fáj, tudja használni, akkor hadd döntse már el, hogy mi a jó neki.
(Az ilyen tampon elveszi a szüzességet témát meg se említem, nyilván nevetséges.)
Az én édesanyàm a mai napig utàl amiért életemben (tudomása szerint) 1x használtam tampont. Pedig már nem vagyok szűz, és ezt ő is tudja. Nem értem, hogy mi ez az elrontott hülyeség abban a generációban.
Hogyha megmondod a lányodnak, hogy legyen óvatos, mosson előtte utána mindig kezet, ha gondolja használjon applikátort, stb. Minden amit tudni kell a tamponról, akkor ugyan miért ne használhatná? Főleg ha sportol is valamit. Én versenytáncoltam ennyi idősen és k*va ciki volt a betét azokon a napokon....
23N
Miért ne?
Ha nem engeded, akkor naponta 5-ször csekkolod majd, hogy tényleg nem használja? :D
Igen, de világosítsd fel. Kézmosás, használat és ha kérdése van vagy segítség kell legyél ott mellette.
Lehet most ezen aggódsz, de a felhelyezés közben mondja, hogy az neki fáj és mégse akarja. Ha kipróbálja nem lesz baja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!