Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért barnázok még mindig?...

Miért barnázok még mindig? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Négy hónapig szedtem fogamzásgátlót, es március 19.-en kellett volna az újabb levéllel elkezdeni szedni, de nem kezdtem el, mert a férjemmel úgy döntöttünk, hogy kisbabát szeretnénk.15. - en jött meg és 20.-an múlt el. Azóta minden nap együtt vagyunk és tegnapelott, tegnap és ma észrevettem hogy barnazok. És hozzá még nagyon fel is vagyok puffadva és néha fáj a köldökomnel. Mitől lehet ez? Miért barnázok még mindig, ha 20.-an már véget ért a vérzésem? Vagy az zavar be vajon, hogy abbahagytam a fogamzásgátlót? De 20.-a után már nem barnaztam és nem is menstrualtam már. Akkor valószínű, hogy ebben a hónapban nem is fog osszejonni a terhesség?

Volt valaki így, vagy van valaki, aki jobban otthon van ebben a témában?

2019. márc. 26. 13:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Most összevissza katyvasz van a hormonjaid körül. Ne csodálkozz. Hagyj magadnak pár hónapot, míg visszaáll a rend. Addig persze próbálkozni lehet.
2019. márc. 26. 20:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát ettől a választól féltem. Már bánom, hogy elkezdtem a fogamzásgátlót, de hát már mindegy. Azt mondjuk szinte biztosra tudtam, hogy ez az első hónap tuti nem lesz sikeres.
2019. márc. 26. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!