Ti is undorítónak találjátok a menstruációt?
Figyelt kérdés
Akárhányszor ki kell cserélnem a betétet vagy a tampont, hányingerem lesz, undorodom magamtól. Undorító az egész menstruáció.2019. márc. 24. 19:20
11/15 anonim válasza:
Vàrd csak ki, én megkaptam, hogy ne ugassak neki messziről.
12/15 A kérdező kommentje:
Jo bocsanatot kerek mindenkitol, akit megbantottam, vagy rosszat irtam! Sajnalom.
2019. márc. 24. 20:25
13/15 anonim válasza:
Te nem vagy normális! Beteg vagy!!
14/15 anonim válasza:
Miért lenne undorító? Ha undorodsz a vértől, amikor kijön belőled, akkor mit érzel addig, amíg BENNED van? :D Nonstop stressz az életed? :D
Mondjuk a tampontól meg a betéttől valószínűleg én is rosszul lennék, az állott, levegősödött vér valóban gusztustalan. A menstruáció viszont nem az.
15/15 anonim válasza:
Undorodom tőle. Az ájulás kerülget minden egyes vele való szembe találkozáskor. Pedig magával a vérrel nincsen bajom. De a menstruáció....magát az egész folyamatot utálom. Gusztustalan,büdös, kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!