Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gátseb varrat bent maradt?

Zita1993 kérdése:

Gátseb varrat bent maradt?

Figyelt kérdés
Decemberben szültem és 1 hete észre vettem, hogy valami szúr, egy kis szürke cérna darab az. A kórházban kivették a varrataimat, 6 hetes kontrollon is voltam. Ki fog ez esni vagy húzzam ki? A dokim szabin van jövő hétig. Valaki volt hasonló helyzetben?

2019. márc. 19. 21:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez valószínüleg valamelyik belsö, felszívódó varrat, amiböl egy kisebb darab egyben maradt és jön ki. A legegyszerübb, ha egy csipesszel kihúzod, az a leggyorsabb.
2019. márc. 19. 21:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, voltam hasonló helyzetben. De nekem belső varrat jött ki hetek múlva, amikor már nem is számítottam rá, mert szintén felszívódóval varrtak. Nyugodtan húzd ki egy csipesszel. Ha nincs begyulladva, vagyis nincs semmi gondod vele, akkor mély levegő és kész. Főleg, ha szúr. CSAK ezért felesleges visszamenned. Nem fáj.
2019. márc. 19. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!