5-en szultem es a varrataim nem szivodtak meg fel. Rendben van ez igy szerintetek?
Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 20:49
1/9 anonim válasza:
Igen. Az is lehet, hogy ki fognak esni. Belső v külső? Ha utóbbi célszerű lenne elvágni, mert nekem is beforrta a húsom, nem szívódott fel de utána kiesett.
2/9 anonim válasza:
Egy sem? Nekem kb 15 nap volt, mire az utolsó kipottyant, de folyamatosan estek ki, kb 7-8 nap múlva.
3/9 anonim válasza:
Nekem a 6 hetes kontroll előtt pár nappal estek ki a legutolsó gátvarrataim. A méhszáj felszívódóval volt varrva, arról nem tudok, hogy mennyi időbe telt.
4/9 A kérdező kommentje:
Ha elvagom nem lesz baj bellole?
2014. jún. 21. 21:39
5/9 A kérdező kommentje:
Mind a ketto megvan meg, nem tudom eredetileg hany volt...
2014. jún. 21. 21:40
6/9 anonim válasza:
Lehet, hogy csak két hónap múlva szívódik fel. Ne vagdosd.
7/9 anonim válasza:
Nekem 5 hét múlva még volt egy varratom, a 6 hetes kontrollra esett ki, szóval nyugi, megoldódik magától, ha meg nem, akkor a 6 hetes kontrollon megmondja a doki mi legyen vele.
8/9 A kérdező kommentje:
Koszi
2014. jún. 21. 21:53
9/9 anonim válasza:
Nekem egy még a 6 hetes kontrollon is megvolt. Én kértem a dokit, hogy szedje ki, mert zavar, hogy ott van (nem fájt, csak a tudat idegesített), de azt mondta, hogy nem piszkálja, max. egy hét és ki fog esni, jobb, ha magától esik ki, ha nincs begyulladva vagy ilyesmi. Ne piszkáljam, legyek türelemmel. Igaza lett, pár nap múlva kipottyant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!