Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tudok így gyereket szülni?...

Tudok így gyereket szülni? Vagy csak császárral? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Van egy csont ott lent. A párom már volt előttem más nőkkel, és ilyen egyiküknek sem volt. a hüvelyem felett van egy csont, vagy porc inkább. De neki is fáj miatta a szex és elvileg kisebb is, nehezen fér belém...

Eddig is sejtettem, hogy ennek nem így kellene lennie. De a dokitól egyedül félek, majd most vele elmegyünk.

De szerintetek mi lesz? Volt már ilyen valakinek?

Nagyon félek:(

Lehet nem is tudok majd természetes úton szülni?

Kérlek segítsetek, hogy mi lehet ez?

Ja, meg annyi, hogy szerinte a bemenet is nagyon lent van. Azt mondta másoknak közelebb volt a hasához...

2010. júl. 3. 15:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Tudtommal az a "porc vagy csont" mindenkinek van..
2010. júl. 3. 16:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Mindenképpen érdemes felkeresned egy nőgyógyászt. Egyrészt azért, hogy feltehesd neki ezeket a kérdéseket, másrészt nemi életet élsz. Ilyenkor illik elvégeztetni egy vizsgálatot és fogamzás gátló tablettát fel íratni. A szemérem csontom nekem is kicsit kijjebb van mint másoknak, talán kicsit még nagyobb is. Ez addig volt "látványos" még nagyon vékony voltam. Három gyermek világra hozatala után (mindhárom természetes úton történt), maradt rajtam annyi plusz kiló, hogy már jól kipárnázott és nem látszik. Ám messziről nehéz megmondani, hogy neked mekkora az eltérés. Ezért tényleg érdemes lenne egy jó orvost megkérdezni.
2010. júl. 3. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!