Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen orvoshoz forduljak?...

Milyen orvoshoz forduljak? Nagyon elegem van már

Figyelt kérdés

Pár hónapja egyszer felfáztam és azóta folyamatosan újra és újra visszajön a felfázás. Voltam a háziorvosomnál többször is, ő annyit mondott, hogy ilyen típus vagyok... Vizelet vizsgálat is volt, ami nem mutatott ki semmi kórosat. Viszont már egyre rosszabb, ha a felfázás tünetei elmúlnak, akkor kezdődik a medence, alhas környéki fájdalom, ami néha tompa, néha pedig nyillal. Eléggé aggaszt már a dolog, kihez kéne fordulnom? Urológus? Nőgyógyász?

Teljesen tanácstalan vagyok :(

2019. márc. 15. 21:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Menj el urológiára és nőgyógyászhoz is.
2019. márc. 16. 07:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én első körben urológushoz mennék,ez inkább az ő szakterülete. Ha ő sem talál semmi problémát akkor utána keresném fel a nőgyógyászt.
2019. márc. 16. 11:33
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat☺️

Még egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek akkor is menjek, ha most pillanatnyilag nem rossz? De már többször visszajött

2019. márc. 16. 20:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Párodat is vizsgálták? Nem pinpong fertőzés? (Oda-vissza adogatott cucc)
2019. márc. 16. 21:39
 5/12 A kérdező kommentje:
Őt nem, neki semmilyen problémája nincsen, úgyhogy nem éreztük fontosnak. Meg amióta ilyen panaszaim vannak, nem élünk nemi életet
2019. márc. 16. 21:59
 6/12 anonim válasza:
Szia. Én évek óta majdnem havi egyszer felfázom, pedig nagyon odafigyelek. Nekem is azt mondták, hogy ilyen vagyok. Én amikor az első jelét érzem, hogy megint felfáztam akkor Naturland-os tőzegáfonya teát iszom kb 3 óránként és jó esetben másnap reggel kutya bajom. Ha másnap még mindig érzem akkor iszom tovább a teát, de hála neki azóta sose szenvedek úgy. A tőzegáfonya húgyúti fertőzésekre van egyébként.
2019. márc. 29. 11:58
 7/12 anonim ***** válasza:

A felfázás nem nőgyógyászati, hanem a húgyúti rendszer betegsége, amely meg az urológus szakterülete.

Amúgy nekem is ez volt egyszer felfáztam, aztán pár hónap múlva megint és megint. Én is a naturlandos tőzegáfonya teát iszogatom megelőzésképpen. Szerencsére már egy jó ideje nem volt ilyen problémám.

Sajnos igaz lehet, hogy ilyen típus vagy, erre hajlamos. Olyanokra kell odafigyelni, hogy székelés után nem előre, tehát nem a húgycső fele kell törölni, hogy ne menjen bele baci. Illetve szex után is javasolt elmenni pisilni.

Lehet érdemes elmenni másik orvoshoz is. Egyik barátnőmnek kiderült, hogy a monural nem vitte ki teljesen a bacit és így azok megbújtak a hólyagban. Erősebb antibiotikumot kapott.

2019. márc. 29. 13:55
 8/12 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm szépen a tippeket, kipróbálok mindent :)
2019. márc. 29. 21:08
 9/12 anonim válasza:

Szia,

Másfél éve én is nagyon felfáztam, kéthavonta vissza-visszatértek a tünetek.

Ami nekem bevált, az a grapefruit csepp. A DM-ben is lehet kapni 1200-1500,-Ft között van az ára(én a bioextrát vettem). Naponta 3x15 cseppet kell fogyasztani. Ahogy elfogyott az egy üveg, elmúltak a tünetek és azóta nem is újult ki.

Illetve én is azt mondom, hogy együttlétek után rögtön el kell menni pisilni, azzal megelőzhető, hogy a húgycsőnyílásba kerülő kórokozók felvándoroljanak a húgyutakon és bajt csináljanak.

2019. ápr. 4. 09:16
 10/12 anonim ***** válasza:

A párod is mindenképpen menjen orvoshoz! Ő fertőz vissza akaratlanul mindig téged!!

A hosszú húgyút miatt a férfiaknál nem okoz panaszt a baci,csak nagyon-nagyon ritkán.

2019. ápr. 4. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!