Késik a menstruációm. Forduljak orvoshoz szerintetek?
Csütörtökön kellett volna megjönnie, a 28. napra. Eddig mindig pontos volt, 27-28-29 napra jött meg. Most pedig semmi.. Már 1 hete lassan, hogy feszül a mellem, sírórohamaim vannak, ingerült vagyok és depresszív a hangulatom. Ezek mind csak menstruáció előtt szoktak jelentkezni. Gondoltam arra is, hogy szerdán volt egy nagyon kemény edzésem (ketrecharc), ahol annyira elfáradtam, hogy majdnem elájultam. Másnap, mikor meg kellett volna jönnie, nem bírtam egész nap felkelni az ágyból, szédültem, fájt a fejem, álmos voltam, ez valamennyire biztos hogy az edzés miatt volt. Lehet, hogy azért késik? Kicsit félek.. terhes biztos nem vagyok, mert még nem voltam együtt férfival. Ha a héten nem jön meg, szerintem elmegyek orvoshoz. Veletek esetleg volt már ilyen? Kellene aggódnom? Köszönöm a válaszotokat!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!