Mitől lehet? Forduljak orvoshoz?
Figyelt kérdés
Először is az volt a problémám hogy borzasztóan sokat alszom. Folyamatosan álmos vagyok, de most már társult mellé vese körüli fájdalom is, 1hete tartó fejfájás. A menstruációm 4nappal előbb jött meg mint kellett volna (pontos mindig a fog.gátló miatt)2019. febr. 7. 22:10
1/2 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy 2hete volt meg a menstruaciom
2019. febr. 7. 22:11
2/2 anonim válasza:
Menjél szépen, nekem volt egy hasonló, az vesekő miatt, még a mensi felborulása is egyezett. Nem fájt iszonyúan csak fájdogált! A vesekő okozhat kicsi veseelégtelenséget, attól alszol sokat. Persze nyugodtan lehet más valami is, de egy vérvétel sokat elárul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!