Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygomba, orvosig mit tegyek?

Hüvelygomba, orvosig mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hüvelygombám van valószínűleg, pirosság,NAGYON ERŐS viszketés,apró pici fehér pöttyök a belső ajkakon, szívós fehér folyás, rátapad a belső falhoz is.

Kértem ma időpontot a nőnógyászomhoz,azonban csak csütörtökre kaptam.

MEGŐRÜLÖK a viszketéstől.

Antibiotikumot szedtem tegnapig(zinat)arcüreggyulladás miatt,valószínűleg attól alakulhatott ki.

Mit tegyek csütörtökig? Mert esküszöm nem vírom a viszketést,majd megőrülök,elciselhetetlen.

Van itthon aloe vera gél, kókuszolaj, grapefruitmag csepp.

Ezeket olvastam,hogy talán jobbat tesznek picit.

Valami tipp hogy kibírjam csütörtökig?

Esküszöm ez a világon a legelviselhetetlenebb érzés!

21L

2019. márc. 11. 17:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Közben kiderült,hogy van itthon canesten.

Ezt csak kívül lehet,vagy a belső ajkakat is?

Bocsi,hogy ennyit kérdezek,csak még soha nem volt ilyen és nem nagyon tudom pontosan hova lehet kenni és hova nem.

2019. márc. 11. 19:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A hüvelybe nem szabad kenni, a többi részre mehet.
2019. márc. 11. 19:30
 13/17 A kérdező kommentje:
Az normális ha picit csíp?
2019. márc. 11. 21:04
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem is csípett, és még csak nem is használt, ezért felejtettem el nagyon gyorsan a Canestent.

2. voltam

2019. márc. 12. 19:22
 15/17 A kérdező kommentje:

Ok köszi!

Ha az első kúp után még nem érzek nagy változást és még viszket,az baj?

3 kúp van.

2019. márc. 13. 06:39
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak,aki a gynoxint javasoltak, teljesen elmúlt minden pont a 3.kúp után,így orvoshoz sem kellett mennem, teljesen jól vagyok már ott lent,jobb mint újkorában:)
2019. márc. 16. 20:11
 17/17 anonim ***** válasza:
A Canesten picit csíp ha rákened, ez szerintem természetes, mert ugye öli a bacikat. :) Ha visszajön rövid időn belül a fertőzés, akkor nem biztos, hogy gomba. A Canesten 1 napos kúpját nem ajánlom ami vény nélküli, kb olyan, mint halottnak a csók. Megjártam vele. :(
2019. márc. 18. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!