Miért alakulhat ki a hüvelygomba?
Figyelt kérdés
Nagyon szégyellem magam emiatt. Még szeptemberben, amikor elegem lett a rossz közérzetből, hogy semmi nem nyújt hosszútávú megoldást félre tettem a szégyenérzetem és elmentem nőgyógyászhoz. Fluconazole-qpharma kapszultál írta fel, amit szájon át kell alkalmazni, valamint a Micovag kúpot. Teljesen rendbe tett. Újra kiegyensúlyozott nőnek éreztem magam egészen mostanáig. Sajnos az elmúlt pár napban igen erőteljesen jelentkeztek azok a tünetek, amiket már jól ismerek. Az alhasam is fáj picit. :( Próbálom majd kúppal kezelni magam, ha nem sikerül akkor megint doki. Vajon miért jöhet ki? L/232019. febr. 27. 14:54
1/4 anonim válasza:
Inzulinrezisztencia, túl sok szénhidrát fogyasztása - nálam ezek okozták.
Sok más előidézheti.
2/4 A kérdező kommentje:
Már hónapok óta diétázok, nagyon kevés szénhidrátot eszek.
2019. febr. 27. 19:34
3/4 anonim válasza:
Ezek szerint mégsem jól eszel. Nekem is azt mondta az orvosom, hogy a belekből indul ki ez a dolog. Elsavasodás.
Hihetetlennek tűnik, de nekem bármilyen erjesztett élelmiszer fogyasztása kiváltja. Hiába eszem keveset, akkor is.
4/4 anonim válasza:
Fogyókúra miatt legyengült immunrendszer. Nekem is egy ilyen időszakban jött ki először. (Később meg terhesség, aztán szoptatás alatt... mindig amikor valami miatt igénybe vagy véve. Stressztől is előjöhet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!