Hüvelygomba, orvosig mit tegyek?
Hüvelygombám van valószínűleg, pirosság,NAGYON ERŐS viszketés,apró pici fehér pöttyök a belső ajkakon, szívós fehér folyás, rátapad a belső falhoz is.
Kértem ma időpontot a nőnógyászomhoz,azonban csak csütörtökre kaptam.
MEGŐRÜLÖK a viszketéstől.
Antibiotikumot szedtem tegnapig(zinat)arcüreggyulladás miatt,valószínűleg attól alakulhatott ki.
Mit tegyek csütörtökig? Mert esküszöm nem vírom a viszketést,majd megőrülök,elciselhetetlen.
Van itthon aloe vera gél, kókuszolaj, grapefruitmag csepp.
Ezeket olvastam,hogy talán jobbat tesznek picit.
Valami tipp hogy kibírjam csütörtökig?
Esküszöm ez a világon a legelviselhetetlenebb érzés!
21L
Ebből van krém, intim mosakodó és hüvelytabletta is. Amikor nekem volt ilyen gondom és csak sejtettem, hogy mi lehet, beszereztem mindhárom terméket, és egyszerre alkalmaztam őket, úgy ahogy a használati utasítás írta. Azóta sem volt semmi gondom, bár az antibiotikumokat messzire elkerülöm, mert általában amiatt jön elő nálam.
Szerintem meg tökre nem elég a krém, az ilyen tejsavas cuccok meg pláne nem. Megelőzésre oké, de a már kialakult gombás fertőzésre lószart sem ér. Ahogy a krém sem, mivel azt csak kívülre lehet kenni, a hüvelyben nem hat.
3 napos Canesten vagy Gynoxin, és ha elmúlik, még orvoshoz is full felesleges elmenni emiatt.
Oké,lehet megpróbálom a gynoxint.
Csak sok helyen írták,hogy doki nélkül nem nagyon kellene kúpot használni. De akkor kipróbálom,mert esküszöm nem bírom tovább...
Oké,köszi!
Veszek akkor holnap ilyen kúpot meg krémet.
Addig éjszakára aloe vera héllel hűsítem mert megőrülök:/
Nirmális hkgy ennyire viszket?:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!