Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygomba, orvosig mit tegyek?

Hüvelygomba, orvosig mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hüvelygombám van valószínűleg, pirosság,NAGYON ERŐS viszketés,apró pici fehér pöttyök a belső ajkakon, szívós fehér folyás, rátapad a belső falhoz is.

Kértem ma időpontot a nőnógyászomhoz,azonban csak csütörtökre kaptam.

MEGŐRÜLÖK a viszketéstől.

Antibiotikumot szedtem tegnapig(zinat)arcüreggyulladás miatt,valószínűleg attól alakulhatott ki.

Mit tegyek csütörtökig? Mert esküszöm nem vírom a viszketést,majd megőrülök,elciselhetetlen.

Van itthon aloe vera gél, kókuszolaj, grapefruitmag csepp.

Ezeket olvastam,hogy talán jobbat tesznek picit.

Valami tipp hogy kibírjam csütörtökig?

Esküszöm ez a világon a legelviselhetetlenebb érzés!

21L

2019. márc. 11. 17:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
Mondjuk vegyél kifejezetten gombára való készítményt ilyen praktikák helyett? Canesten, Gynoxin....
2019. márc. 11. 18:03
 2/17 anonim ***** válasza:

[link]

Ebből van krém, intim mosakodó és hüvelytabletta is. Amikor nekem volt ilyen gondom és csak sejtettem, hogy mi lehet, beszereztem mindhárom terméket, és egyszerre alkalmaztam őket, úgy ahogy a használati utasítás írta. Azóta sem volt semmi gondom, bár az antibiotikumokat messzire elkerülöm, mert általában amiatt jön elő nálam.

2019. márc. 11. 18:03
 3/17 anonim ***** válasza:
Gyógyszertár, Canesten krém. Nem is muszáj a Canesten kombit venni, amihez kúp is van, a sima krém is megteszi, enyhíti a viszketést. Vagy kenegetheted mindenféle szrral, ami semmit nem ér.
2019. márc. 11. 18:37
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg tökre nem elég a krém, az ilyen tejsavas cuccok meg pláne nem. Megelőzésre oké, de a már kialakult gombás fertőzésre lószart sem ér. Ahogy a krém sem, mivel azt csak kívülre lehet kenni, a hüvelyben nem hat.

3 napos Canesten vagy Gynoxin, és ha elmúlik, még orvoshoz is full felesleges elmenni emiatt.

2019. márc. 11. 18:41
 5/17 A kérdező kommentje:

Oké,lehet megpróbálom a gynoxint.

Csak sok helyen írták,hogy doki nélkül nem nagyon kellene kúpot használni. De akkor kipróbálom,mert esküszöm nem bírom tovább...

2019. márc. 11. 18:56
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne? Nem véletlen vény nélküli. Nem kell minden gombával orvoshoz rohangálni. Ha nem múlik el a kezeléstől, akkor persze, de elmúlik. Tök felesleges emiatt 3 órát ülni egy sztk-s rendelésen, vagy 10 ezret kifizetni magánban. A gombának tök tipikus tünetei vannak, magad is leírtad. Nem kell hozzá nagy ész, hogy felismerd.
2019. márc. 11. 18:58
 7/17 A kérdező kommentje:
A barátomat kell valamivel kezelni? 2 napja voltunk együtt utoljára.
2019. márc. 11. 19:00
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Canesten krémmel kenheti magát ő is.
2019. márc. 11. 19:01
 9/17 A kérdező kommentje:

Oké,köszi!

Veszek akkor holnap ilyen kúpot meg krémet.

Addig éjszakára aloe vera héllel hűsítem mert megőrülök:/

Nirmális hkgy ennyire viszket?:/

2019. márc. 11. 19:03
 10/17 anonim ***** válasza:
Hát a gomba az ilyen.
2019. márc. 11. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!