Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Síkosító allergia?

Síkosító allergia?

Figyelt kérdés

A barátommal síkosítót alkalmaztunk szex közben. Amikor “belém került” a síkosító,akkor is éreztem egy csípő érzést. Elég durva szex volt és több mint egy órán át bennem volt,nem túl gyengéden...

Majd másnap piros duzzadt volt a puncim, érzékeny ha ülök pl. valamint erősebb fehér folyás. Illetve belül mintha picit véraláfutásos is lenne.

Valószínűleg síkosító allergia ugyanis egyszer még előfordult és éppen akkor amikor szintén síkosítót használtunk,akkor pár napon belül elmúlt,de elég kellemetlen volt.

Van valami gyógymód ,hogy hamarabb jobban legyen?

2-3 óránként letusolom langyos vízzel aztán aloe vera géllel illetve intim teszrészre való kókuszolajjal kenem.

21L

2019. márc. 10. 13:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Na ez biztosan hüvelygomba :/

Úgy viszket hogy majd meghalok, fehér darabos folyás, apró pici fehér pöttyök belül az ajkakon.

Kértem is most időpontot dokimhoz,csütörtökön megyek

Addig valakinek valami ötlete,hogy enyhítsem a viszketést? Kicsinál:/

Egyetemen se fogok tudni figyelni:/

Van itthin grapefuritmag csepp,elkezdjem addig is szedni? Most olvastam,hogy talán jó neki. Antibiotikumból szerencsére ma colt az utolsó.

Vagy valami tanács addig?

Elviselhetetlen ez a viszketés :/

2019. márc. 11. 07:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Külsőleg használhatsz Canesten krémet, de kúpot nem használj, semmit ne használj belsőleg, mert akkor ha csinálnak tenyésztéses vizsgálatot, értékelhetetlen lehet tőle az eredmény!
2019. márc. 11. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!