Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gomba lehet vagy síkosító...

Gomba lehet vagy síkosító allergia?

Figyelt kérdés
Pár napja kezdődött, igazából a síkosító használata után 2 nappal. Soha nem volt gombám. Csak viszketés van, folyás semmi nincs. Allergia lehet? Vagy okozhat síkosító gombát??
2013. jún. 5. 08:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el orvoshoz,és akkor minden kiderül.
2013. jún. 5. 08:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Van időpontom, de nem egyik napról a másikra. Mellesleg nem ez volt a kérdésem!!
2013. jún. 5. 08:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezek velem is előfordultak,de nálam magától elmúlt pár nap után,úgyhogy nem mentem vele dokihoz.

Nem tudom te mit használsz intim mosakodóként,de én úgy vettem észre,hogy mikor ez a tünet megjelent,szappant használtam nem a speciális intim mosakodót,mert,ha ezt használtam mindig elmúlt.

Női nőgyógyászom volt és ő mondta,hogy kizárólag a Lactacyd Feminát használjam,mert az tartalmazza azt a rokontejsavat,ami nekünk a hüvelyben van.

2013. jún. 5. 08:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Kérdező,nem támadólag írtam ,ne harapd le a fejem. Szimplán nem vagyok orvos.

első voltam

2013. jún. 5. 09:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is tiszta hülye válaszok ezek a menj orvoshoz típusúak.

Nyilván elmegy mindenki, akinek szüksége van rá, mint ahogy a fogászhoz is elmész.

2013. jún. 5. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!