Síkosító allergia?
A barátommal síkosítót alkalmaztunk szex közben. Amikor “belém került” a síkosító,akkor is éreztem egy csípő érzést. Elég durva szex volt és több mint egy órán át bennem volt,nem túl gyengéden...
Majd másnap piros duzzadt volt a puncim, érzékeny ha ülök pl. valamint erősebb fehér folyás. Illetve belül mintha picit véraláfutásos is lenne.
Valószínűleg síkosító allergia ugyanis egyszer még előfordult és éppen akkor amikor szintén síkosítót használtunk,akkor pár napon belül elmúlt,de elég kellemetlen volt.
Van valami gyógymód ,hogy hamarabb jobban legyen?
2-3 óránként letusolom langyos vízzel aztán aloe vera géllel illetve intim teszrészre való kókuszolajjal kenem.
21L
Ez nem allergia.
Soha nem volt szükségem síkosítóra. Ha kellően fel vagyok izgulva, megfelelő az előjáték, akkor egy nő szervezete alapból termel elég nedvességet, hogy ne legyen szükség síkosítóra.
Ámde ha valakinek mégsem úgy működik a szervezete, akkor azon el kéne gondolkozni. Tudod mi okozta a tüneteidet? Hogy több, mint 1 órán keresztül durván szexelt veled a barátod. Emiatt van minden. Talán válthatnál egy másik partnerre, aki kellően felizgat és nem ezt műveli veled!
Első, kicsit figyelmesebben olvasd el a kérdést: már mikor behatolt érezte a kérdező a csípő érzést, nem csak a végén lettek panaszai. Az meg nonszensz, hogy azzal van a gond, hogy nem izgul fel eléggé, ezt inkább nem is kommentálnám...
Kérdező: igen, sajnos van ilyen. Milyen síkosítót használtok? Lehet érdemes lenne első körben egy másik márkára váltanotok. Nekem is van olyan ami csíp, vagy folyásom van utána, de van amitől semmi bajom nincs.
A jelenlegi panaszodra én hüvely PH helyreállítást végeznék (Pl Lactofeel gél nagyon jó) és mindenképpen dobjátok ki ezt a síkosítót.
Én akkor sem a síkosítót okolnám. Az is lehet, hogy a kérdezőnek van egy kisebb fertőzése-gyulladása, sőt, inkább ezt tartanám valószínűnek, azt pedig bármilyen kemikália csípné, nemcsak a síkosító.
Fordul kérdező orvoshoz és csináltass egy tenyésztéses vizsgálatot és a párod pedig legyen sokkal gyengédebb veled!
Amúgy maga a fertőzés is okozhat hüvelyszárazságot, illetve a rendszeres, durvább nemi élet megfelelő nedvesedés hiányában is okozhat apróbb sérüléseket a hüvely nyálkahártyáján, amiatt pedig könnyebben alakulnak ki különböző fertőzések! Mindenképpen orvost javasolnék és egy gyengédebb szexuális partnert!
A símosító azért kellett,mert ki akartuk próbálni análisan,de közben meggondoltuk magunkat ,viszont a síkósító már fent maradt a gumin(a szerdzámán...)
Igen,mostanában kicsit durvább, majd megbeszéljük. Az utolsó 20 percben már kidörzsölt nagyon, kb karcolt ...
Sajnos most ott tartok,hkgy ülni is nagyin kellemetlen, fáj a csiklóm,mindenem...
Húzhattatok volna másik gumit végbélben sok a baci.🤢
Am sztem is kidörzsölt.
Ja,azt elfelejtettem írni,hkgy antibiotikumot szedek,arcüreggyulladásom volt,ma van az utolsó előtti antibiotikumos nap. Vagjon ettől is lehet akár?
Zinnat 125mg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!